Silent Sense: Stoelmassage & Bachbloesemtherapie

Stoelmassages

ontspanning en balans voor verbetering van je welzijn

Stoelmassages

Wat HOUDT EEN stoelmassage IN?

Stoelmassage is een bijzonder prettige en bovendien laagdrempelige massage behandeling. Het bestaat uit een reeks van verschillende handgrepen uit meerdere massagetechnieken, bijvoorbeeld uit de Shiatsu, Ayurvedische en klassieke massage.

Je neemt plaats op een speciale massagestoel, waarbij je gewoon gemakkelijk voorover leunt en je je hoofd, bovenlichaam, armen en onderbenen op speciaal daarvoor bedoelde steunen te rusten legt. De rest doet de masseur!

Bij Silent Sense kun je terecht voor verschillende soorten stoelmassages. Het maakt niet uit voor welke massage je kiest, je bent altijd in goede handen en voelt je naderhand beter! Er zijn drie soorten…

Verschillende Soorten

Verschillende Soorten

Ontspannende Stoelmassage

Deze fijne, rustige massage van de nek, rug, schouders en eventueel het hoofd en de armen zorgt hoofdzakelijk voor ontspanning van de spieren en tevens een moment van rust voor jezelf. Tijd om even heerlijk te ONT-STRESSEN!

Gun jezelf het zalige gevoel weer eens de nodige tijd en aandacht helemaal voor jezelf te krijgen en ervaar dan wat een ontspannende stoelmassage met je doet. Het brengt je op een aangename en rustgevende manier weer dichter bij jezelf. Je voelt je naderhand heerlijk los en relaxed. Standaardduur: 30 minuten. 

Klachtgerichte Stoelmassage

Bij een klachtgerichte stoelmassage worden er verschillende massage technieken voor het bevorderen van de spierontspanning en voor het verlichten van pijnklachten in hoofd, nek, schouders en rug gebruikt. De nadruk ligt op het behandelen van het probleemgebied, bijvoorbeeld een vastzittende nek en schouders. Niet alleen spierknopen worden los gekneed, ook omliggende spieren en weefsels worden behandeld. De afvalstoffen die bij het los kneden vrijkomen, worden afgevoerd en zuiveren daardoor het lichaam. Alles in het lichaam staat met elkaar in verbinding en werkt samen, waardoor deze vorm van behandeling niet alleen klachtenverlichting geeft, maar als gevolg ook een algehele positieve uitwerking op je heeft. Je voelt je weer fitter en vitaler. Standaardduur: 30 minuten.

Extra Informatie

Keuze uit directe of indirecte Massage

Bij bovengenoemde stoelmassages kies je zelf de manier waarop je gemasseerd
wilt worden. Persoonlijk raad ik je een massage met direct huidcontact aan.
Dat wil zeggen dat je een massage op je (deels) ontblote bovenlijf krijgt, met massageolie. 

Het directe masseren op de huid wordt door de meeste mensen vaak als intensiever en daardoor nog fijner ervaren.
Maar misschien kleed je je liever niet uit en gaat je voorkeur uit naar een indirecte massage, door de kleren heen.
Dat gaat ook prima! Een gemakkelijk zittend katoenen shirt wordt dan aanbevolen. De keuze is aan jou.

Beide manieren zijn effectief!

Indiase Hoofdmassage

Een ontspannende en aangename massage van het hoofd, de nek, schouders en bovenarmen, waarbij je rechtop zit, op een gewone stoel. Meestal kun je je kleren gewoon aanhouden. Geschikt voor iedereen!

De behandeling is er vooral op gericht de spieren van je hoofd, nek en schouders te laten ontspannen. Deze weldadige massage is zeer geschikt om opgehoopte spierspanningen te verminderen of te voorkomen dat (nieuwe) spanningen zich vastzetten. Bij regelmatig terugkerende spanningshoofdpijn is een Indiase hoofdmassage een fijne behandeling ter verlichting van de klachten.

Shantala Kindermassage

Ondersteuning bij Mentale Klachten​​

Om mijn cliënten tijdens de massage desgewenst ook mentaal te kunnen begeleiden, heb ik een opleiding tot coach gevolgd. Als je tijdens de behandeling behoefte hebt om over persoonlijke zaken te praten, sta ik met een luisterend oor en zonder te oordelen voor je klaar. Uiteraard behandel ik alle gedeelde informatie altijd vertrouwelijk.

Maar ook als je juist liever gewoon in stilte geniet, kan het rustgevende effect van een massage je bij mentale klachten helpen. Kom even lekker uit je gedachtestroom en voel bewust weer eens je lichaam. Massage kan een opening bieden om dichter bij je gevoel te komen. Het mooie van een massage is dat het op meerdere vlakken doorwerkt.

Behandelduur en INTAKE

Standaard duurt een stoelmassage 30 minuten, een Indiase hoofdmassage 25 minuten. Maar een behandeling tot 60 minuten is ook mogelijk. Bijvoorbeeld een combinatie van massages van in totaal 45 minuten. Geef bij het maken van de afspraak je wensen voor het soort massage en de tijdsduur aan. 

Bij een eerste kennismaking vindt er altijd een kort intakegesprek plaats. Over het algemeen duurt de intake voorafgaande aan de massage 5 tot 10 minuten. Houd hier rekening mee. De bedoeling van de intake is dat ik als behandelaar de nodige informatie over jouw medisch relevante voorgeschiedenis krijg, bijvoorbeeld een recente operatie, ziekte of andere belangrijke info.

Welke massage je ook kiest, je bent altijd in goede handen!

Elke behandeling wordt door mij met aandacht en zorg uitgevoerd. Het is mijn doel, je van elke massage behandeling te laten genieten en profiteren, zodat je naderhand met een fijn en goed gevoel naar huis gaat.

Dus, wil je gewoon eens lekker ontspannen en ont-stressen? Of je weer vitaal en fitter voelen? Maak dan nu een afspraak!