Silent Sense: Stoelmassage & Bachbloesemtherapie

BachBloesemtherapie

ontspanning en balans voor verbetering van je welzijn

De kracht van de natuur

WAT ZIJN BACHBLOESEMS?

De 38 verschillende bloesems, waarvan de werkzaamheid werd ontdekt door de Engelse arts en bacterioloog Dr. Edward Bach (1886-1936), zijn 100% natuurlijk en veilig. Ze bieden verlichting bij emotionele klachten en ongemakken en worden al decennialang over de hele wereld gebruikt door mensen die graag kiezen voor een natuurlijke en holistische behandelwijze ter verlichting van negatieve gemoedstoestanden.

Bachbloesems zorgen op een simpele manier voor een hoger welbevinden en meer harmonie, door je emotionele balans weer in evenwicht te brengen. 

Wanneer je niet lekker in je vel zit en je het gevoel hebt dat je balans zoek is, kies dan eens voor de bloesems van Bach. Ze helpen je om weer in de beste versie van je ware Zelf te komen staan!

Waarvoor zijn Bachbloesems?

Waarvoor zijn Bachbloesems?

WAARVOOR GEBRUIK JE BACHBLOESEMS?

De Bachbloesems worden onderverdeeld in 7 emotionele hoofdgroepen en zijn geschikt bij:

  1. Angst
  2. Onzekerheid
  3. Onvoldoende interesse voor huidige omstandigheden (vluchtgedrag)
  4. Eenzaamheid
  5. Overgevoeligheid voor invloeden en denkbeelden van buitenaf
  6. Moedeloosheid en wanhoop
  7. Over-bezorgdheid voor het welzijn van anderen

De bloesems zijn in te zetten als stemming– en karakter-remedies. Stemming-remedies worden vaak bij korter durende emoties en/of acute gemoedstoestanden ingezet. Daarentegen worden karakter- of type-remedies over het algemeen langer ingenomen, alvorens ze resultaat behalen. De bloesemdruppels kunnen probleemloos voor een langere periode worden gebruikt.

De dagelijkse inname van (een combinatie van) Bachbloesems ondersteunt je bij het tegengaan en oplossen van vervelende gevoelens. Hiermee kan het gebruik ervan tevens een neerwaartse spiraal voorkomen. De behandelduur varieert van een aantal weken tot mogelijk zelfs enkele maanden, afhankelijk van hoe snel je op de druppels reageert en hoe lang je al met de klachten loopt. Ieder mens is anders en reageert daarom verschillend.

Bachbloesems zijn voor iedereen!

VOOR WIE ZIJN BACHBLOESEMS GESCHIKT

Bach Bloesemtherapie is geschikt voor iedereen, van jong tot oud. Ze zijn volkomen veilig voor iedereen; ook voor baby’s, zwangere vrouwen en voor patiënten die een regulier medisch behandeltraject volgen. Het mooie is dat een Bach-remedie tevens probleemloos met andere therapievormen kan worden gecombineerd. 

Zelfs huisdieren als honden of katten kunnen baat hebben bij Bachbloesems!

Wel goed om te weten: om het middel houdbaar te maken, is aan elke bloesemremedie een klein percentage alcohol toegevoegd.

Bachbloesem Consult

Bachbloesem Consult

CONSULT EN ADVIES

Door middel van een persoonlijk consult geef ik je passend advies over de voor jou geschikte Bach bloesemremedies, waarmee je emotioneel en mentaal weer beter in balans kunt komen.

Het consult begint met het stellen van (persoonlijke) vragen en is bedoeld om in kaart te brengen welke klachten je precies in je dagelijkse leven ondervind. Vaak zijn dit gemoedstoestanden die het welzijn en geluk van jezelf, en daardoor soms ook je omgeving, in de weg staan. Lastige zaken waar je telkens weer tegenaan loopt en liever vanaf wilt. Dit kan bijvoorbeeld (overmatige) angst, verdriet, boosheid of onzekerheid zijn. Of een combinatie daarvan.

Om een goed beeld van de klachten te kunnen krijgen, duurt een consult standaard minimaal een half uur. Als je liever advies via de mail of telefoon krijgt, is dat ook mogelijk. Geef dit aan bij het maken van je afspraak.

Tijdens ons gesprek maak ik een keuze uit de verschillende Bachbloesems die in aanmerking komen. Deze bloesems bespreek ik dan met je, ook omdat de keuze voor de ene of de andere bloesem soms nauw luistert. Vervolgens maak ik de juiste Bachbloesem-mix op maat voor je klaar. Je krijgt het flesje met de remedie direct mee of haalt het flesje bij mij op. Een flesje van 30 ml is voldoende voor circa 2 tot 3 weken. Daarna kun je een vervolgflesje bestellen.

Wil je zelf ervaren wat Bachbloesems voor je kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak!